The First Descendant

The First Descendant trekker millioner av spillere

Tross en blandet mottakelse.

Nexon

TLDR

  • The First Descendant har hatt en turbulent lanseringsuke, med tekniske problemer og anklager om Destiny-plagiat.
  • Utvikler Nexon melder likevel om ti millioner spillere i løpet av gratisspillets første uke på PC, PlayStation og Xbox.
  • Nexon tar anklagene om å kopiere Destiny på alvor, og har lovet å både gjøre justeringer til innhold som er for likt og fortsette å bedre spillopplevelsen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det har vært en svært turbulent lanseringsuke for The First Descendant. Skytespillet har slitt med det tekniske, fått en svært blandet mottakelse og blitt anklaget for å kopiere innhold fra Destiny.

Likevel har pågangen vært enorm for opplevelsen som er gratis på PC, PlayStation og Xbox. Utvikler Nexon melder om ti millioner spillere i løpet av spillets første syv dager.

– Takk til dere alle for deres utrolige støtte og kjærlighet. Det betyr alt for oss. Vi vil gjøre vårt beste for å bringe dere flotte opplevelser. Vi gleder oss til å fortsette dette eventyret sammen, skriver Nexon på X.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

The First Descendant er et såkalt «looter shooter»-spill, med elementer fra blant annet The Division, Warframe og Destiny. Likhetene til sistnevnte har riktignok blitt hakket for store, der flere har påpekt at mange av spillets ikoner nærmest er identiske som de i Destiny 2.

I en uttalelse til IGN fortalte Nexon at det tok anklagene alvorlig og lovet å justere på ikoner som «kan virke lignende». Siden lanseringen har utvikleren også sluppet diverse oppdateringer og forbedringer for The First Descendant, og lover å fortsette arbeidet i tiden fremover.

LES OGSÅ: Fortnite gjør stor suksess med ny modus »

Siste fra forsiden