Tetris Forever

Tetris Forever byr på over 15 spill og en helt ny dokumentar om serien

TLDR

  • Digital Eclipse avduket Tetris Forever, med over 15 klassiske spill og en dokumentar om Tetris-seriens historie.
  • Dokumentaren vil blant annet inneholde intervjuer med Tetris-skaper Alexey Pajitnov og Henk Rogers, som introduserte spillet til Vesten.
  • Tetris Forever slippes på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch senere i år.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Utvikler Digital Eclipse dro tirsdag sløret av et nytt innslag i sin Gold Master-serie, som tidligere har gitt oss Llamasoft: The Jeff Minter Story og The Making of Karateka.

Denne gangen har gjengen tatt for seg Tetris. Opplegget heter Tetris Forever, og lover en omfattende kikk på Tetris-historien med både flere spill og en dokumentar.

Totalt lokker samlingen med over 15 klassiske Tetris-spill, hvorav noen blir tilgjengelige for første gang utenfor Japan. Her er for eksempel en gjenskaping av Tetris slik det opprinnelig så ut på Electronika 60 og en flerspillervariant kalt Tetris Battle Gaiden.

Med i pakken er også det splitter nye Tetris Time Warp! Dette spillet tar opptil fire spillere på samme skjerm med på reise gjennom Tetris-historien, der spillopplevelsen endrer seg fortløpende.

Fra venstre: Henk Rogers og Alexey Pajitnov.
Digital Eclipse

Digital Eclipse har ellers slengt sammen over en splitter ny dokumentar på drøye 90 minutter. Som teamet forteller blir det for eksempel intervjuer med Tetris-skaper Alexey Pajitnov og mannen som bragte spillet til Vesten – Henk Rogers.

Tetris Forever kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Lansering blir en gang senere i år, men en eksakt dato er foreløpig ikke fastsatt.

Tetris-historien ble filmatisert i fjor.
Les vår anmeldelse av filmen »

Siste fra forsiden