Tales of the Shire - utsettelse

Tales of the Shire flytter lanseringsdatoen til tidlig neste år

Private Division

TLDR

  • Tales of the Shire vil ikke lanseres i år som planlagt, men er utsatt til tidlig 2025 av utvikler Weta Workshop.
  • I spillet skal spillerne bygge ut Bywater, et lite tettsted i J.R.R. Tolkiens verden, for å oppnå offisiell landsbystatus.
  • Weta Workshop takker fansen for tålmodigheten og minner om en kommende presentasjon av spillet, avholdt 22. september, med nye detaljer og en mer nøyaktig lanseringsdato.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Den koselige hobbitsimulatoren Tales of the Shire vil likevel ikke lanseres i år. Utvikler Weta Workshop har flyttet slippdatoen til tidlig neste år, i håp om å levere en bedre opplevelse.

– Alle oss her i Weta Workshop er spent på at dere kan bli med oss i The Shire, et fredelig hjørne av J.R.R. Tolkiens verden. Når en ny hobbit ankommer Bywater for aller første gang, vil vi at det øyeblikket skal være alt dere har drømt om.

– For å sørge for at vi leverer den visjonen, vil Tales of the Shire nå lanseres tidlig i 2025, skriver studioet i en uttalelse på X.

Weta takker alle for tålmodigheten og minner samtidig om den nært forestående presentasjonen av spillet. A Hobbit Day Showcase avholdes 22. september, med nye detaljer og en mer nøyaktig lanseringsdato.

Tales of the Shire ble først avduket for ganske nøyaktig et år siden. I spillet skal man bygge ut Bywater, et lite tettsted som har som mål å oppnå offisiell landsbystatus. Viktige greier for den som tilfeldigvis er en hobbit.

Spillet utvikles for PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Heroes of Might and Magic er tilbake med et nytt spill som ligner Heroes III »

Siste fra forsiden