Nerdelandslaget - Mental Helse Ungdom

Stor giverglede under innsamlingsaksjon for mental helse

Nerdelandslaget og Chapter X Racing fikk inn én million kroner.

Nerdelangslaget og Chapter X Racing holdt i helgen en todelt innsamlingsaksjon til inntekt for mental helse. Totalt ble det samlet inn over én million kroner, som går til organisasjonen Mental Helse Ungdom.

I den tredje utgaven av aksjonen Snakk om det, serverte Nerdelandslaget spilling, moro og kaos gjennom en direktesending på 50 timer. Her ble det blant annet Rocket League, Gran Turismo og Sea of Thieves, men også ting som kasting av egg på hverandre og en ny tatovering for Stian Blipp.

Facebook rettet gjengen en stor takk til alle som var med underveis, og minnet samtidig om hvorfor denne saken er viktig.

– I tillegg til alle pengene har dere sørget for at hundretusenvis av mennesker har hørt om dette, enten via selve streamen, eller via delinger og promotering i sosiale medier. Det er vi helt sikre på at kommer til å utgjøre en forskjell. La oss fortsette å forandre samfunnet til det bedre, sammen. Vi er på god vei, skrev Nerdelandslaget.

Chapter X Racing fikk på sin side samlet det norske simracing-miljøet til innsamling og et firetimersløp i iRacing. I en melding på Instagram takket arrangør Glenn-Andre M Kristiansen for støtten, og hintet om at det kan bli en ny utgave av aksjonen til neste år.

Dersom du ønsker å gi, er Nerdelandslagets innsamlingsaksjon fortsatt åpen på Spleis.no.

Siste fra forsiden