Steam - game recording

Steam introduserer muligheten til å ta opptak av spillingen

Steam

Steam-spillere som vil ha opptak av spillingen sin trenger snart ikke å være avhengige av Shadowplay eller andre programmer. PC-plattformen lanserer nemlig sin egen funksjon for å gjøre opptak.

Steam Game Recording heter opplegget. Dette tar bakgrunnsopptak av spilløkten din, slik at du når som helst kan lagre de siste minuttene av hva som har skjedd. Hvor mye som skal tas opp velger du selv, avhengig av hvor mye plass du vil at opptakene skal ta på maskinen din.

Det er også mulig å sette i gang og stanse opptak manuelt. Du kan så se gjennom klippene dine direkte i Steam og dele hvor og med hvem du måtte ønske.

Videoene du får ut presenteres med det Valve kaller Steam Timeline. Her kan du klippe og redigere, samt markere høydepunkter fra opptaket. Spill som støtter det vil også automatisk registrere høydepunkter og merke dem av på tidslinjen – som for eksempel hvis du knerter noen i Dota2.

Steam Game Recording er tilgjengelig i betatesting nå. Dersom du vil være med å prøve greia kan du melde deg på via Interface-fanen i Steams innstillinger.

LES OGSÅ: EU-kommisjonen mener Apple fortsatt bryter konkurranseregler »

Siste fra forsiden