Stardew Valley - 1.6

Stardew Valley-utvikleren lover å aldri ta betalt for ekstrainnhold og oppdateringer

ConcernedApe

Ekstrainnhold og oppdateringer for Stardew Valley vil aldri koste penger. Det har spillets utvikler Eric «ConcernedApe» Barone lovet.

Løftet kom på X i forbindelse med uttalelser om Stardew Valley-oppdateringen 1.6 for konsoll og mobil. Oppdateringen kom til PC tidligere i år, og flere måneder senere erkjenner Barone at ting har tatt lang tid.

– Porteringene og den neste PC-oppdateringen er fortsatt på vei. Jeg vet det tar lang tid, jeg tenker på det hvert minutt. Jeg har selv jobbet med mobilversjonen hver dag. Jeg vil melde fra når det er noen nyheter av betydning, som for eksempel en lanseringsdato.

Blant de mange støtteerklæringene uttalelsen mottok, var en kommentar fra en bruker som mente at spillere tåler ventetiden så lenge alt som legges til er gratis. Som svar lovet Barone at han aldri vil ta seg betalt for oppdateringer til Stardew Valley.

– Jeg sverger på min families gode navn, jeg vil aldri be om penger for ekstrainnhold eller oppdateringer så lenge jeg lever. Ta skjermbilde av dette og gjør skam på meg om jeg noen gang bryter denne eden.

1.6-oppdateringen introduserer blant annet en ny type gård, flere festivaler, nye gjenstander og oppskrifter, samt mer å pusle med i de senere fasene av spillet. I tillegg er en haug med nye dialoglinjer på plass og flerspillermodusen på PC støtter opp til åtte spillere.

Den neste PC-oppdateringen, som Barone nevner, vil i hovedsak fikse diverse feil med spillet.

LES OGSÅ: Utgiver langer ut mot press om vekst og økt suksess for utviklere »

Siste fra forsiden