Good Game-ligaen: Counter-Strike 2

Sluttspillet i Counter-Strike 2 sparkes i gang på lørdag

Fire lag kjemper om finaleplass i Good Game-ligaen.

Patrick Hanson/Good Game

Seriespillet for høstsesongens 1. divisjon i Good Game-ligaen i Counter-Strike 2 er unnagjort. Etter ni runder har fire lag tatt seg videre til sluttspill, som begynner allerede på lørdag.

Etter en kanonsesong uten et eneste tap, var det Metizport som kan skryte av tabelltopp. Hakk i hæl følger Infurity, mens Vanir og Nordix fyller de resterende sluttspillplassene.

De fire skal nå gjennom en full runde med dobbeltutslag, i en ny sluttspillvariant for CS2-sesongen. Kort forklart skal lagene først konkurrere om én finaleplass. De tre som står igjen får så en ny sjanse til å stikke av med den siste billetten til SpillExpo, der det blir hovedfinale i november.

Slik så Counter-Strike 2-tabellen for 1. divisjon ut etter endt seriespill.
Good Game-ligaen

Startskuddet for sluttspill går klokka 14:00 på lørdag 19. oktober, med to kamper som spilles samtidig. Her blir det Metizport mot Nordix og Vanir mot Infurity, hvorpå vinnerne møtes for å kjempe om finaleplass klokka 18:00 samme kveld.

Veien mot SpillExpo fortsetter så på søndag 20. oktober, med to kamper og ytterligere én finalebillett å dele ut fra klokka 14:00.

Du finner mer informasjon om kampene og sendeplanen på nettsidene til Good Game-ligaen.

Siste fra forsiden