Civilization VII dato

Slippdatoen til Civilization VII har lekket

Firaxis

I forkant av Gamescom Opening Night Live i kveld ser det ut til at det har vært vanskelig å holde alle skott tette. Slippdatoen til Civilization VII har etter alt å dømme lekket.

Det er datatråleren "billbil-kun" – som tidligere har lekket alt fra en Death Stranding 2-visning til de månedlige oppdateringene på hva som kommer til PlayStation Plus – som står bak datoslippet. Skal vi tro ham får vi det neste spillet i strategiserien 11. februar 2025.

To versjoner av spillet skal være planlagt: en vanlig versjon, og en Deluxe-versjon. Sistnevnte gir spillere tilgang til strategispillet allerede 6. februar. Civilization VII slippes til PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One.

Viser frem spillet

Så langt har vi sett ingenting av strategispillet som først ble annonsert tidligere i år, men det endrer seg straks. Vi vet at vi tirsdag kveld, under Gamescom Opening Night Live klokka 20:00, skal får vårt første glimt av hvordan spillet ser ut.

Like etter sendingen skal utvikler Firaxis selv vise mer av spillet på sin Twitch-kanal, samt på den offisielle YouTube-kanalen til serien. Denne skal vare i om lag 20 minutter, og begynner klokken 22:30.

Se alle nyhetene fra Gamescom 2024 »

Siste fra forsiden