Dragon Age: The Veilguard - PC

Slik blir Dragon Age: The Veilguard på PC

Bioware slapp plattformspesifikke detaljer.

EA

Sent i forrige uke ble det klart at Dragon Age: The Veilguard vil lanseres 31. oktober. Datokunngjøringen sparket i gang en større markedsføringssatsing, og denne uka avslørte Bioware mer om spillets PC-versjon.

Via spillets nettsider kunne teamet fortelle at det har lagt mye jobb i nettopp PC-versjonen. Til sammen har utvikleren lagt inn over 200 000 timer med testing, for å sørge for at ytelsen er på topp for så mange ulike maskiner som mulig.

– Dragon Age-serien begynte på PC, og vi ønsket å sørge for at PC er et storartet sted å spille vårt spill. […] Det å få PC-opplevelsen akkurat riktig var kjempeviktig for oss, og vi opprettet et eget team for å fokusere på PC. Vi gleder oss til dere får oppleve versjonen selv, skriver Bioware.

På PC støtter Dragon Age: The Veilguard blant annet ultrabrede skjermer, med oppløsning opptil 21:9. Her kan man kjøre ubegrenset bildefrekvens, det er HDR-støtte og mulighet for oppskaleringsløsninger som DLSS 3, FSR 2.2 og XeSS.

Videre kan man justere på haugevis av visuelle innstillinger, inkludert lys- og skyggeeffekter, strålesporing og teksturkvalitet. PC-spillere kan velge mellom mus og tastatur eller en rekke forskjellige håndkontrollere, med full støtte for både DualSense og Xbox-kontrollere.

Ifølge spillets Steam-side har Bioware satt minstekrav på Intel Core i5-8400 eller AMD Ryzen 3 3300X og Nvidia GTX 970 eller AMD Radeon R9 290X. I tillegg trengs 16 GB minne og 100 GB med ledig plass, helst på en SSD.

Utvikleren anbefaler at man er oppe på Intel Core i9-9900K eller AMD Ryzen 7 3700X og Nvidia RTX 2070 eller AMD Radeon RX 5700XT.

Ved siden av PC kommer Dragon Age: The Veilguard også til PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: De største nyhetene fra årets Gamescom-åpning »

Siste fra forsiden