Call of Duty: Black Ops 6 - PC

Slik blir Call of Duty: Black Ops 6 på PC

Det er en drøy uke igjen til lanseringen av Call of Duty: Black Ops 6. Med det har Activision sluppet nye detaljer om hvordan spillet blir på PC, forhåndsnedlasting og offisielle lanseringstider.

For de som spiller på PC, lokker det nye Call of Duty med støtte for både 4K-oppløsning og ultrabrede skjermer. Activision har tilsynelatende inngått samarbeid med AMD, og i traileren over lokkes det med stor satsing på bildegenereringsteknologien FSR.

Videre har Beenox, studioet som leder an arbeidet med PC-utgaven, visstnok slengt inn over 500 alternativer som spillere kan flikke på i innstillingene.

Hva systemkrav angår trenger de som ønsker seg best ytelse og grafikk noe rundt AMD Ryzen 7 2700X på prosessor og Nvidia GeForce RTX 3080 som skjermkort. På lavere innstillinger kan det imidlertid holde med Intel Core i5-6600 og AMD Radeon RX 470 eller tilsvarende.

Her er PC-kravene for Black Ops 6.
Activision

Uansett hvilken grafikkløsning man lander på, trenger Black Ops 6 omtrent 102 GB med ledig plass på en SSD. Se de fullstendige systemkravene på bildet over.

Ellers forteller Activision at alle spillere kan begynne forhåndsnedlastingen klokka 18:00 den 21. oktober. Deretter åpnes lanseringsdørene fra 13:00 på 24. oktober, litt avhengig av hvilken plattform man spiller på og hvor i verden man befinner seg. PC-spillere på Battle.net eller Steam får slippe til på slaget 06:00 den 25. oktober.

LES OGSÅ: Se syv minutter fra Call of Duty: Black Ops 6-kampanjen »

Siste fra forsiden