Arcane - sesong 2

Se traileren for neste og siste sesong med Arcane

Med bare to måneder igjen til premieren på neste Arcane-sesong, har Netflix servert en første skikkelig kikk på serien. Tidligere har vi fått diverse klipp og teaser-videoer, men denne uka kom en trailer på over to minutter.

Videoen – som du kan se over – lover fargesprakende action i det som blir den siste sesongen for serien. Her plukker vi opp handlingen tilsynelatende rett etter hendelsene i den første sesongen, som endte med fyrverkeri og masseødeleggelse.

Her får vi gjensyn med en rekke kjente fjes, inkludert Jinx, Vi og Caitlyn. Traileren trekker også frem noen nye fjes, som Singed og Warwick. Igjen virker det å være krigen mellom rikingene Piltover og de fattige i Zaun som står i fokus.

Første kapittel av Arcane fikk en knakende god mottakelse tilbake i 2021. Vår egen Espen Jansen kalte serien et velskrevet visuelt mesterverk, og gledet seg den gang til fortsettelsen.

– Likevel er dette en eksepsjonelt godt laget animasjonsserie. Takket være en svært åpen, men samtidig tilfredsstillende avslutning, blir det veldig spennende å se hvor Powder, Vi, Jayce og resten av de fargerike hovedpersonene ender opp i den nylig annonserte andresesongen.

Arcanes andre sesong har enda ingen offisiell premieredato, men skal etter planen komme en gang i november.

LES OGSÅ: Minecraft-filmen har fått sin første trailer »

Siste fra forsiden