Her kan du få en oversikt over gode tilbud som har vært på tilbud i Black Week, men som har blitt satt opp til vanlig pris igjen. Disse kan fort bli satt ned igjen på Cyber Monday.
AOC 32" CQ32G1 Curved
Pris de siste månedene: 3490 kroner
Tilbudspris: 2599 kroner
Se beste pris på AOC CQ32G1 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Skjermer med oppdateringsfrekvens over 60 hertz er blitt mer og mer populært. Spesielt i spill der raske input er viktig, kan skillet mellom en 60hz- og 144hz-skjerm være forskjellen mellom liv og død.
Jevnere bildefrekvens vil generelt sett gi en langt bedre spillopplevelse. Prisen på 144hz-skjermer er på vei nedover, men kombinasjonen av FreeSync, 1440p-oppløsning og et 144hz-VA-panel slik AOC CQ32G1 byr på, er det vanskelig å slå. Spesielt når prisen kryper ned mot 2000 kroner, er dette noe alle med gamingrigg bør vurdere.
CQ32G1 har høstet gode kritikker siden den ble lansert, spesielt på grunn av VA-panelet. 144hz-skjermer kommer stort sett med TN-panel, og de har en tendens til å gi veldig dårlig fargenøyaktighet.
Responstiden er på ett millisekund, som kombinert med de andre spesifikasjonene gjør dette til en kanonskjerm for alt av spill.
Komplett har i etterkant lagt ut flere tilbud på AOC-skjermer, som er nesten like gode kjøp som denne:
24" 1080p VA-panel med 144hz oppdateringsfrekvens: Se beste pris på AOC C24G1 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
27" 1080p VA-panel med 144hz oppdateringsfrekvens: Se beste pris på AOC C24G1 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Utgått: Nintendo Switch (2019)
Pris de siste månedene: Mellom 2990 og 3490 kroner
Tilbudspris: 2999 kroner
Se beste pris på Nintendo Switch 2019 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Nintendo Switch har fått noen små maskinvareoppgraderinger etter august, og ligger nå ute med en rabattert pris. Dette er den andre gangen at konsollen dypper under 3000 kroner siden den kom ut i høst.
Det er litt uklart hva Nintendo faktisk har gjort med den nye Switch-konsollen, men du kan vente en del lengre batterilevetid og noe forbedret prosessorytelse. Forpakningen på denne og den gamle modellen er forvirrende like, så vær obs på at du kjøper 2019-modellen og ikke den gamle viss du skal handle Switch som julegave i fysisk butikk.
Eventuelt har den gamle modellen hatt noen prisdypp ned under 2500 kroner i år, så det er mulig Nintendo vil tømme lageret med noen heftige tilbud på fredagen. Det virrer også en del rykter om at Switch 2 vil annonseres av Nintendo forholdsvis snart. Her bør en vente og se litt, altså – om det så er til fredag eller til en eventuell ny konsoll kommer ut.
Komplett Gamer Premium a175
Pris de siste månedene: 19999 kroner
Tilbudspris: 15000 kroner
Se beste pris på Komplett Gamer Premium a175 hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Etter at Tek.no startet samletester av ferdigbygde datamaskiner til 15000 kroner, har butikkene strekt seg langt for å komme på toppen av kåringen. Denne gangen er det Komplett som har tatt førsteplassen, og det gjør de med god margin.
Dette er teknisk sett ikke et Black Week-tilbud, men vi måtte nesten ta det med. Det er rett og slett litt for bra.
Komplett Gamer Premium a175 er satt ned med rundt 5000 kroner, og her får du altså en gamingmaskin med et RTX 2080 SUPER-skjermkort. Hvordan de har fått til det er et godt spørsmål. Viss du prøver å bygge denne selv med de samme komponentene vil du faktisk havne over 15000 kroner. Forhåndsbygde datamaskiner pleier å koste mer enn å bygge selv, men her skal du slite for å matche hva Komplett har kokt i hop. Marginene kan ikke være all verden her.
Det at en kan konfigurere maskinen i tillegg er også et stort pluss. Dersom du sitter på en Windows-nøkkel fra før, er du nesten nede på 14000 kroner igjen.
Du kan lese testen fra vår tidligere søsterside Tek.no her »
HyperX Pulsefire FPS Pro
Pris de siste månedene: Mellom 349 og 498 kroner
Tilbudspris: 295 kroner
Se beste pris på HyperX Pulsefire FPS Pro hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Pulsefire FPS Pro er neppe den mest spennende gamingmusen på markedet, men det er et solid produkt som får jobben gjort. Er du ute etter en mus som yter på linje med produkter i toppklassen til en vennlig pris, kan du neppe ta feil med dette.
Med en vekt på 100 gram er den godt innenfor til skytespillbruk, og med 3389-sensoren er det ingenting å si på ytelsen. En feilfri sensor til under 300 kroner er det ikke ofte en kan få tak i. Snakker vi julegave til lillebror eller lillesøster her, kanskje?
I testen vår kalte vi Pulsefire FPS Pro for en litt billigere, men nesten jevngod Razer DeathAdder Elite. Formen ligner og vekten er identisk, men denne går for noen hundrelapper mindre. Det blir mest en smakssak om en vil ha den ene eller den andre. Godt kjøp her, altså.
Les vår test av HyperX Pulsefire Pro »
Oculus Rift S
Pris de siste månedene: 4799 kroner
Tilbudspris: 4279 kroner
Se beste pris på Oculus Rift S hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Det er ikke bare Quest som er ute på billigsalg, men Oculus Rift S er også tilgjengelig til en redusert pris. Har du god nok PC, er dette gjerne den beste VR-løsningen du kan få tak i nå – i alle fall sett i forhold til prisen. Den nye generasjonen av VR fra HTC koster vesentlig mer.
LCD-skjermen til Rift S har en oppdateringsfrekvens på 80 Hz, og kjører med en oppløsning på 1200 x 1440 for hvert øye. Som Quest trenger du ikke eksterne basestasjoner, da sporingen skjer intern i headsettet. Derimot er Rift S en del lettere enn Quest, som gjør at det er mer behagelig å ha på i lengden.
Pakken inkluderer et sett av de glimrende Oculus Touch-kontrollerne, som vil gjøre seg godt i kommende spill som Half-Life: Alyx, Marvel Power United og Boneworks.
Det er bare litt over et halvt år siden Rift S først ble lansert, så prisen har rast ned på kort tid.
Nvidia GeForce RTX 2080 Ti
Pris de siste månedene: Mellom 10053 og 11390 kroner
Tilbudspris: 9374 (kundeklubb Elkjøp. Butikk torsdag, nett fredag)
Se beste pris på Nvidia GeForce RTX 2080 Ti hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Har du litt penger å bruke på skjermkort, er 2080 Ti det desidert beste valget for spilling. Du får strengt tatt ikke så veldig mange FPS per krone, faktisk veldig lite, men dette er det kraftigste forbrukerkortet med god margin. De fleste årsnye spillene klatrer fint over den magiske 60-grensen for bildefrekvens i 4K, og du kan til og med få bruk for en 8K-tv viss du skrur ned noen innstillinger.
Det er rundt ett år siden Turing-serien kom ut nå, og 2080 Ti vil nok forbli det kraftigste kortet frem til slutten av 2020 igjen. Referansekjøleren til Nvidia er vesentlig bedre i denne generasjonen enn tidligere arkitekturgenerasjoner, så det går fint an å få lave temperaturer med denne også. Du får nok overklokket litt mer med et tredjepartskort, men forskjellen er ikke all verden.
I skrivende stund er Inno3D sitt OC-kort det billigste på Prisjakt til 11 390 kroner, så her får du en solid rabatt. Du betaler omtrent like mye som for et middels dyrt RTX 2080 Super-kort.
Elkjøp kjører billigsalg på hele rekken av referansekort i Turing-serien, men dette er det klart beste tilbudet.
Les hele anmeldelsen av RTX 2080 Ti »
Asus GeForce ROG Strix RTX 2080 Gaming OC
Pris de siste månedene: Mellom 7599 og 9899 kroner
Tilbudspris: 6074 (kundeklubb Elkjøp. Butikk torsdag, nett fredag)
Se beste pris på Asus GeForce ROG Strix RTX 2080 Gaming OC hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Nvidia har fått en del pepper for RTX 2080, da den tidvis taper i ytelse mot forgjengeren GTX 1080 Ti. Kombinasjonen av dette og en meget stiv pris ved lansering, gjorde at det var langt mer attraktive produkter for de som ikke brydde seg om strålesporing.
Noen av 2080-kortene har krypet litt nedover 6000-tallet det siste året, men det er først og fremst billigmerkene. Nå er ROG Strix Gaming OC-kortet billigst på markedet blant 2080-kortene, og det med en margin på 500 kroner.
For de som er ute etter et kraftig kort som takler både 4K og gjør det greit med strålesporing på, er dette et tilbud en bør vurdere. Prislappen er kuttet med over 1500 kroner fra det laveste prisnivået til ROG Strix Gaming OC, så her får en faktisk en del for pengene nå.
Den nye generasjonen av ROG Strix-kort har alle en kjøleløsning som gjør at viften ikke går før kortet når en viss temperatur, slik at du neppe hører noe til det før du åpner opp krevende spill. Problemet for disse har først og fremst vært at RTX 2080 er et vanskelig produkt å markedsføre i seg selv. Kjøleren gjør jobben mer enn godt nok, og nå er prisen langt mer fornuftig enn den har vært.
Asus GeForce ROG Strix RTX 2070 Gaming OC
Pris de siste månedene: Mellom 5599 og 6689 kroner
Tilbudspris: 3968 (kundeklubb Elkjøp. Butikk torsdag, nett fredag)
Se beste pris på Asus GeForce ROG Strix RTX 2070 Gaming OC hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)
Asus har flere tilbud på Gaming OC-serien ute. 2070-kortet har fått en rabatt av lignende slag, og er nå markedets billigeste med enda større margin enn 2080-kortet. Vi har kritisert Nvidia en del i testene våre for prissettingen av disse produktene, men med priser som dette er skjermkortene betydelig bedre kjøp enn før.
Det virker som Elkjøp er de som satser hardest på Black Friday så langt, selv om vi ikke har sett så mange skikkelige tilbud fra fredagen enda.
Dette kortet har som 2080-utgaven en kjøler som ikke slår seg på ved surfing, lett spilling og annen mediabruk. Klokkefrekvensen ligger på 1410 ut av boksen, men takket være den effektive kjøleløsningen og Turing-arkitekturens automatiske overklokking, kan du vente deg langt høyere verdier uten å måtte gjøre noe selv.
Du fort få noen ekstra prosent ekstra ytelse ut av skjermkortet med manuelle overklokking, men 2070-kortet er mer enn nok for alt av spill du prøver i 1080p og 1440p.
2060-versjonen med samme kjøler eg også satt ned med en rabatt i samme stil, men 2070-kortet koster bare noen hundrelapper ekstra, så vi ville satset på RTX 2070 her.
Se beste pris på Asus GeForce ROG Strix RTX 2060 Gaming OC hos Prisguiden.no »
(obs: vi tjener penger på trafikk vi sender til Prisguiden.no)