Snø: Ultimate Freeriding

Rolig pudderkjøring fra norsk utviklerduo

Snø har en demo ute på Steam nå.

TLDR

  • Det Trondheim-baserte Studio Gauntlet har sluppet en demo for sitt nye spill, Snø: Ultimate Freeriding, som handler om skikjøring i fjellheimen.
  • Spillet plasserer spillere på toppen av tilfeldig genererte fjell, der man kan sanke flest mulig poeng eller bare nyte skituren.
  • Fullversjonen av Snø – som blant annet lokker med uendelig kjøring og flere fjell – skal etter planen slippes en gang i år.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det Trondheim-baserte Studio Gauntlet slapp nylig en demo for sitt neste spill. Det heter Snø: Ultimate Freeriding, og som navnet tilsier handler det om skikjøring i fjellheimen.

Snø plasserer spillere på toppen av tilfeldig genererte fjell, og lar dem komme seg ned akkurat som de vil. Her får man hoppe, gjøre triks, dra frem hangglider eller bare cruise. Så må man passe på å ikke krasje i trær, da.

Demoen – som kan lastes ned fra Steam – gir en liten smakebit på opplevelsen. Flere funksjoner er planlagt for fullversjonen, inkludert ubegrenset kjøring, flere omgivelser og tider på døgnet, førstepersons synsvinkel og muligheten til å lagre fjell for å besøke dem på nytt.

Studio Gauntlet har tidligere gitt ut Bonkies, som fikk en god mottakelse her på bruket, og Soccer With Satan. Teamet – som består av Alexander Jonassen og Christer Rebni – har jobbet med Snø siden mars i år, og målet er å gi det ut en gang før nyttår.

Snø er foreløpig kun bekreftet for PC.

LES OGSÅ: Hinter om et nytt Tony Hawk-spill »

Siste fra forsiden