Concord - PlayStation Plus

PlayStation inviterer flere til å teste skytespillet Concord

PlayStation Publishing

PlayStation har utvidet inntaket for tidlig tilgang på testing av skytespillet Concord. Opprinnelig var det kun de som forhåndsbestilte som skulle få spille til helgen, men nå får absolutt alle PlayStation Plus-abonnenter slippe til.

Via den offisielle PlayStation-bloggen forklarer utvikler Firewalk at abonnenter, samt de som har forhåndsbestilt, kan begynne nedlasting av Concord-betaen på PlayStation 5 nå. Serverdørene går offisielt opp klokka 19:00 på fredag 12. juli og holder det gående til og med 14. juli.

PC-spillere er fortsatt nødt til å forhåndsbestille for å komme inn på «early access»-delen av betaen. Alternativt vil en åpen testrunde avholdes neste helg, altså 18.-21. juli. De på PC må koble til en PlayStation Network-konto for å delta.

Concord.
PlayStation Publishing

Den første av de to testrundene inkluderer fire kart og tre moduser. Spillere får også teste hver av de 16 figurene som vil være tilgjengelige ved lansering. Den åpne betaen hiver på ytterligere ett kart og én modus.

Concord ble avduket i fjor, men det var først under PlayStation-showet i mai at vi fikk vite hvordan flerspillerskyteren faktisk fungerer. Spillere kan forvente en Overwatch-lignende opplevelse, hvor to lag på fem spillere kjemper mot hverandre om ulike mål.

En endelig lansering av Concord er planlagt 23. august, på PC og PlayStation 5.

LES OGSÅ: Fortnite gjør stor suksess med ny modus »

Siste fra forsiden