PlayStation 5 Pro

PlayStation 5 Pro-lekkasje tilsynelatende bekreftet av Sony

PlayStation

Sony lader i disse dager opp til 30-årsdagen til den første PlayStation, som opprinnelig ble lansert i Japan i desember 1994. I den anledning la selskapet ut et promobilde for festlighetene, som tilsynelatende bekrefter nylige rykter om en PlayStation 5 Pro-konsoll.

Det var Dealabs-reporter «billbil-kun» som forrige uke hevdet å ha sett den neste PlayStation 5-modellen. Angivelig har Pro-varianten tre sorte striper på hver side av konsollen – et design som virker å være gjengitt i promobildet for PlayStation-bursdagen.

Bildet kan du se øverst i artikkelen, eller i forstørret variant nedenfor. Den nevnte modellen er en del av rundingen, og befinner seg midt mellom PlayStation-logoen og 3-tallet midt i bildet.

Er dette PlayStation 5 Pro?
PlayStation

Sony har enda ikke offisielt bekreftet at en Pro-modell er på vei eller at den i det hele tatt eksisterer. Ifølge «billbil-kun» er en avduking riktignok nært forestående, og planen skal fortsatt være å lansere konsollen senere i år.

Tidligere i år gikk meldte ryktemølla at PlayStation 5 Pro har en litt kjappere prosessor, bedre minne, raskere gjengivelse av bilder og bedre kvalitet på strålesporing. Etter sigende skilter den oppgraderte konsollen også med en ny oppskaleringsløsning kalt PlayStation Spectral Super Resolution Upscaling (PSSR).

LES OGSÅ: PlayStation-skytespillet Concord lagt ned bare to uker etter lansering »

Siste fra forsiden