Replaced - utsatt

Plattformspillet Replaced utsettes til neste år

Sad Cat Studios

Det var tilbake i 2021 at plattformspillet Replaced gjorde sin store debut under Xbox sin E3-konferanse. Det lekre spillet gjorde en god figur, men flere utsettelser førte til at lanseringen lot vente på seg.

Nå er Replaced utsatt igjen, denne gangen til 2025.

I en melding på X skriver utvikler Sad Cat Studios at planen om å lansere spillet senere i år var «optimistisk». Teamet beklager overfor håpefull fans, og vil nå bruke mer tid på å møte både egne og fansens forventninger.

– Det å utvikle Replaced er en unik utfordring, og vi er stolte av at vi skaper noe som er så spesielt. Vi trenger mer tid for å sørge for at vi møter de høye standardene vi har satt for oss selv og for å møte forventningene til våre fans, skriver Sad Cat.

Annonseringstraileren for Replaced fra 2021. Spillet skulle opprinnelig komme året etter.

Utvikleren påpeker videre at Replaced er på plass under Gamescom senere denne måneden. For de som ikke kommer seg til messa lover teamet også «noe spesielt» senere denne uka. Akkurat hva det blir gjenstår å se.

Replaced kommer til Xbox One, Xbox Series X/S, Game Pass og PC via Steam, Epic Games Store og GOG. Lanseringen blir altså en gang til neste år.

LES OGSÅ: Avowed er også utsatt til 2025 »

Siste fra forsiden