Planet Coaster 2

Planet Coaster får en oppfølger til høsten

Frontier Developments har kunngjort en oppfølger for fornøyelsesparkspillet Planet Coaster. Den kommer til høsten, for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Planet Coaster 2 utvider berg-og-dalbaneopplevelsen på flere måter. Den største av disse er introduseringen av vannparker. Nå får spillere bygge sitt eget Bø Sommarland, med plaskebasseng og heseblesende vannsklier for de besøkende å kose seg med.

Videre lover Frontier en rekke nye funksjoner for å holde styr på parkene – for å sørge for sikkerhet og glede, men selvfølgelig også å tjene mest mulig penger. Det hele kan oppleves alene eller i samarbeid med venner.

Planet Coaster 2 introduserer vannparker.
Frontier Developments

Vi storkoste oss med det første Planet Coaster da det kom ut i 2016. Anmelder Andreas Bjørnbekk skrøt stort av både strategiaspektene og detaljnivået som utvikleren leverte.

– Det er utrolig mye å finne på, og hver eneste gjennomspilling byr på nye scenarioer og hendelser – for ikke å snakke om den fantastiske modifikasjonsstøtten spillet allerede har. De fargerike visuelle effektene er vakre, og står i stil med spillets mål om å skape så mye glede som mulig.

LES OGSÅ: Det neste Bioshock-spillet trapper opp utviklingen »

Siste fra forsiden