Stardew Valley 1.6

Omfattende Stardew Valley-oppdatering endelig klar for konsoll

ConcernedApe

Stardew Valley-oppdatering 1.6 er omsider klar for lansering på både konsoll og mobil. Spillskaper Eric «ConcernedApe» Barone kunngjorde nylig at slippdatoen er satt til 4. november – altså nesten åtte måneder etter PC-lanseringen.

1.6-oppdateringen introduserer blant annet en ny type gård, flere festivaler, nye gjenstander og oppskrifter, samt mer å pusle med i de senere fasene av spillet. I tillegg er en haug med nye dialoglinjer på plass.

Oppdateringen inkluderer også samtlige mindre endringer og justeringer som har blitt lansert for Stardew Valley på PC siden mars.

Via Twitter erkjente Barone at det har tatt mye mer tid enn han hadde håpet å få alt klart. Den nøyaktige årsaken til ventetiden er ukjent, men arbeidet har vært såpass krevende at utvikleren ikke har hatt noe tid til å jobbe med sitt neste spill.

Eventyret Haunted Chocolatier ble først kunngjort i 2021. Siden har vi hørt lite om fremdriften, men nå som arbeidet med Stardew Valley 1.6 omsider ser ut til å være ferdig kan Barone kanskje rette fokus mot sjokoladespillet igjen.

LES OGSÅ: Avslørte Tales of the Shire-dato »

Siste fra forsiden