Dying Light: The Beast

Nytt Dying Light på vei – og mange får det gratis!

Techland forteller tirsdag kveld at de jobber med et nytt spill i sin kjente zombiespillserie. Dying Light: The Beast er et nytt frittstående eventyr som slekter på Dying Light 2: Stay Human.

Her spiller du igjen som som Kyle Crane, helten fra det forrige spillet, som utforsker et helt nytt område – postapokalyptiske Castor Woods. Som tidligere kan du spille alene, eller med opp til tre andre medspillere.

– Det er ikke like mange folk i regionen som før, men det finnes fortsatt mennesker og fraksjoner her, og ikke minst mange grusomheter. Noen trenger hjelp, andre vil drepe deg. I tillegg er det et mystisk vesen som har gjort skogen til en jaktmark, står det i beskrivelsen av spillet på Steam.

Du kan se en trailer over.

Dying Light: The Beast slippes til PlayStation, Xbox og PC. Vi antar det betyr at det kommer versjoner til både PlayStation 4 og Xbox One i tillegg til de moderne konsollene.

Endret etter lekkasje

Dying Light: The Beast begynte som en utvidelse til Dying Light 2, men etter at deler av historien lekket gikk utviklerne tilbake til tegnebrettet. Det betyr samtidig at Techland avlysert den andre nedlastbare pakken som var planlagt til Dying Light 2.

– I stedet for å slippe enda en innholdpakke, bestemte vi oss for å utvide prosjektet og gjøre det til et frittstående spill. Men vær trygg på at selv om vi ikke har planer om mer nedlastbart innhold til spillet fremover, så er planen å levere på vårt løfte om fem år med støtte etter slipp med mer innhold og hendelser, skriver Techland på sine nettsider.

For dem som har kjøpt spesialutgaven Dying Light 2: Stay Human Ultimate Edition betyr det at The Beast blir gratis. Det var nemlig planen for det nedlastbare innholdet. Alle som kjøper Ultimate Edition før 30. september får benytte seg av dette tilbudet.

Se alle nyhetene fra Gamescom 2024 »

Siste fra forsiden