No Man's Sky - Aquarius

No Man's Sky introduserer fisking i spillets nyeste gratisoppdatering

Syv uker har gått siden Hello Games slapp en omfattende oppdatering for No Man's Sky. Siden lanseringen har utvikleren funnet ut at det var noe som manglet – nemlig fisking.

Det har teamet ordnet opp i nå.

Onsdag rullet Hello Games ut Aquarius. Også dette er en gratis oppdatering for No Man's Sky, som introduserer en drøss med muligheter for fiskeglade spillfans.

Spillere kan blant annet fiske fra land, bygge seg en svevebrygge eller dykke under vann på leting etter ulike fiskearter. Hva man får på kroken varierer fra planet til planet, og de som vil fange sjeldne fisk blir nødt til å reise langt, skriver utvikleren.

Sammen med oppdateringen kommer en ny ekspedisjon til spillet. Aquarius Expedition tar spillere med på fiskeeventyr gjennom galaksen, med ulike belønninger for de som fullfører hele greia. Ekspedisjonen er kun tilgjengelig de neste seks ukene.

I andre No Man's Sky-nyheter forteller Hello Games at sommerens Worlds Part I-oppdatering var svært vellykket. Spillere flokket til opplevelsen, med de største spillertallene for No Man's Sky på fem år.

Hva planene er for Worlds Part II har utvikleren foreløpig ikke sagt noe om.

LES OGSÅ: Hello Games pusler også med et helt nytt spill »

Siste fra forsiden