Sky: Children of the Light - Mummitrollet

Mummitrollet inntar Journey-skaperens nyeste spill

TLDR

  • Mummitrollet og andre figurer fra Tove Janssons univers er klare for en ny spillopptreden i Sky: Children of the Light, et spill fra Journey-skaper Thatgamecompany.
  • Utvidelsen er ventet til høsten med mer historie å oppleve hver uke, men oppstartsdato og varighet er foreløpig ikke bekreftet.
  • Sky: Children of the Light er gratis å spille på iOS, Android, PlayStation 4 og i «early access» på PC.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Mummitrollet er i vinden. Etter å ha sjarmert stort i Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen, gjør Tove Janssons figurer seg klare for nok en spillopptreden. Denne gangen i Sky: Children of the Light.

Det nyeste spillet fra Journey-skaper Thatgamecompany introduserer Mummitrollet, Snorkfrøken, Lille My og de andre som del av en historiebasert utvidelse. Denne forteller historien om Ninni, det usynlige barnet, en historie som kan være kjent for fans av TV-serien.

Hver uke gjennom hele opplegget vil Thatgamecompany slippe et nytt kapittel i historien. Det sparkes i gang til høsten, men akkurat når og hvor lenge det varer er foreløpig ikke bekreftet.

Sky: Children of the Light ble først lansert for iOS tilbake i 2019. Siden har spillet kommet til flere plattformer, inkludert Android, Nintendo Switch og PlayStation 4. En «early access»-versjon er også tilgjengelig på PC via Steam.

Det nettbaserte eventyret, der man utforsker verdenen og finner på diverse sprell sammen med andre spillere, er gratis å spille. Utvidelsene er gjerne også gratis, med noe innhold låst bak sesongpass. Thatgamecompany har ikke avslørt hvordan dette vil fungere med Mummitroll-utvidelsen.

LES OGSÅ: Sandsurfespill følger i sporene til Journey »

Siste fra forsiden