Death Stranding 2 - lanseringsdato

Kojima har satt dato for Death Stranding 2 – kan bare ikke avsløre den enda

Kojima Productions

Hideo Kojima og hans Kojima Productions inviterte på storstilt Death Stranding 2-presentasjon i helgen. Utvikleren avslørte diverse nyheter for oppfølgerspillet, og bekreftet at en lanseringsdato er satt – han kan bare ikke avsløre den enda.

Under presentasjonen bekreftet Kojima at Death Stranding 2 definitivt vil lanseres i løpet av 2025, som ble kunngjort tidligere i år. Planen var å avsløre den nøyaktige datoen under helgens presentasjon, men et eller annet kom i veien.

– Jeg har ikke sagt noe om lanseringsdatoen i dag, men datoen er allerede bestemt og vi jobber med forberedelsene for den. Vi har allerede snakket om 2025 og spillet vil lanseres neste år, så vi kommer til å kunngjøre en dato en gang til neste år. På grunn av uforutsette omstendigheter kunne vi riktignok ikke kunngjøre den i dag, sa Kojima på scenen.

Death Stranding 2: On the Beach, som er spillets offisielle tittel, bygger videre på historien om Sam Bridges. Her skal man ut på mer vandring gjennom vanskelig terreng, og hilse på alle slags merkelige figurer.

Den nyeste presentasjonen av spillet – som du kan se på japansk over – viste flere klipp fra spillet. I tillegg dro Kojima frem spillets fotomodus, som ser ut til å bli en svært så avansert affære.

LES OGSÅ: Hideo Kojimas neste spill heter OD »

Siste fra forsiden