Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2 utsettes

Fra 2024 til 2025.

Tirsdag kveld fikk vi se mer av kommende Kingdom Come: Deliverance 2, som først ble avduket tidligere i år, til PC, Xbox Series X/S og PlayStation 5. Du kan se den nye traileren over. En lengre demonstrasjon av spillet slippes onsdag.

Samtidig fikk vi en liten kalddusj – spillet er utsatt fra sent i 2024 til 11. februar 2025.

Som med det første Kingdom Come: Deliverance skal spillerne her oppleve Böhmen på 1400-tallet, midt i en borgerkrig mellom forskjellige fraksjoner. Verdenen skal være dobbelt så stor som i forgjengeren.

Hovedpersonen Henry of Skalitz vender også tilbake, og labber denne gangen ut på en reise som tar ham på en ferd fra smia og opp til kongenes hoff. Henrys historie er en hevnfortelling, der han jakter ned personene som drepte hans foreldre.

Upolert førstespill

Da Kingdom Come: Deliverance kom ut i 2018 var det et interessant, men litt upolert spill. Vår anmelder likte mye av opplevelsen, men påpekte at kampsystemet ikke levde opp til sitt potensial, og at de tekniske problemene trakk betydelig ned.

– Det er mye nok snadder i Kingdom Come: Deliverance til å lokke de fleste historie-elskende rollespill-fanatikerne til skjermen, men mangelen på en sterk helhetsopplevelse hindrer spillet fra å kunne måle seg med de beste i sjangeren. Trist er det, for konseptet var ordentlig spennende, skrev han i sin anmeldelse.

Vi får se om oppfølgeren er litt mer polert når det kommer neste år.

Se alle nyhetene fra Gamescom 2024 »

Siste fra forsiden