Halo - battle royale

Kansellert battle royale for Halo Infinite var revolusjonerende, ifølge utvikler

Illustrasjonsbilde fra Halo Infinite.
Xbox Game Studios

En planlagte battle royale-modus for Halo Infinite ville blitt revolusjonerende. Det er ifølge Mike Clopper, tidligere designsjef for studioet Certain Affinity.

Clopper fortalte nylig på sin Linkedin-side at han ledet teamet som jobbet med den planlagte modusen. Siden ble raskt redigert for å fjerne referanser til battle royale, men ikke før blant annet VGC fanget opp originalversjonen.

– Jeg ledet et stort designteam som jobbet med en kansellert battle royale-modus for Halo. Jeg tror det produktet kunne blitt revolusjonerende for serien. Vi elsket å spille og jobbe med den, og til tross for kanselleringen var det en fantastisk opplevelse, skrev Clopper.

Certain Affinity har hjulpet til med flere innslag i Halo-serien helt tilbake til Halo 2 i 2007. Det amerikanske studioet kunngjorde i 2022 at det jobbet med noe helt nytt for Halo Infinite, som ifølge ryktene skulle bli en battle royale-variant.

En offisiell kunngjøring av prosjektet kom aldri, og som Clopper nevner ble det etter hvert skrinlagt. I mars i år sa Certain Affinity opp 25 ansatte, eller rundt ti prosent av studioet. Clopper jobber nå som designsjef hos Call of Duty-studioet Raven Software.

LES OGSÅ: 343 Industries bytter navn til Halo Studios, har flere spill i ovnen »

Siste fra forsiden