Horizon Zero Dawn Remastered

Horizon Zero Dawn-oppussing tilsynelatende avslørt av sensurorgan

Illustrasjonsbilde fra PC-versjonen av Horizon Zero Dawn, som kom i 2020.
PlayStation

TLDR

  • En oppføring for spillet Horizon Zero Dawn Remastered ble nylig oppdaget hos det amerikanske sensurorganet ESRB.
  • Oppussingen antas å medføre visuelle forbedringer, nye animasjoner og figurmodeller for å bringe opplevelsen i tråd med oppfølgerspillet Horizon Forbidden West.
  • Hverken Sony eller utvikler Guerrilla Games har kommentert ryktet, men en offisiell bekreftelse kan være nær forestående, potensielt i den neste State of Play-sendingen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det var tilbake i 2022 at vi først skrev om en en potensiell oppussing av Horizon Zero Dawn. Nå har ryktet fått mer kjøtt på beinet, takket være ESRB.

Det amerikanske sensurorganet la nylig ut en oppføring for Horizon Zero Dawn Remastered. Spillet kommer angivelig til både PC og PlayStation 5, men mer detaljerte lanseringsplaner kom ikke frem.

Basert på tidligere rykter skilter oppussingen med visuelle forbedringer. I tillegg skal nye animasjoner og figurmodeller visstnok på plass, slik at opplevelsen kommer på linje med oppfølgerspillet Horizon Forbidden West.

Hverken Sony eller utvikler Guerrilla Games har kommentert ryktene, men en offisiell bekreftelse kan være nært forestående. Ifølge Giant Bomb-journalist Jeff Grubb kan Horizon Zero Dawn Remastered dukke opp på den neste State of Play-sendingen, som visstnok kommer allerede på tirsdag.

– En kunngjøring kan komme på den State of Play-sendingen som antakeligvis skjer 24. … nesten garantert skjer den 24. [september], sa Grubb i den nyeste episoden av podcasten Game Mess Mornings.

Et litt annerledes Horizon-eventyr er også på vei.
LEGO Horizon Adventures lanseres senere i år »

Siste fra forsiden