Guide

Streams fra Good Game-ligaen

Her er ukens sendinger i Good Game-ligaen

Vi samler alle sendingene som dekker første runde av høsten i det store, norske seriespillet.

Vi nærmer oss påmeldingsfristen for Good Game-ligaens høstsesong, med bare få dager igjen – men 1. divisjon er allerede i full sving i Counter-Strike 2, League of Legend, samt Rocket League og Valorant.

Førstedivisjon i PUBG og Overwatch 2 starter senere, samtidig med de øvrige divisjonene i sine respektive grener — så de som venter på noe godt, må vente lengre.

Sesongstarten for bredden av ligaen er ikke før september, og påmeldingen er fremdeles åpen, men toppdivisjonene i flere av grenene har gått i gang tidligere enn resten.

Som før vil vi trekke frem så mange sendinger som mulig, på tvers av alle ligaens spill og divisjoner. Målet er å gi leserne et samlingspunkt for de kampene som har sendinger.


Utsatte kamper

— Valorant
1. divisjon

  • Ionized mot Vanir Seid
    — Søndag 1. September – kl. 20:00


Det er mange streamere i miljøene som fortjener mer tid i rampelyset — de som gjør en uvurderlig innsatts for miljøene, og som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til, hele sesongen. Alle som deltar eller streamer oppfordres til å lenke deres sendinger på kampsiden, slik at flest mulig kan få vite om den — gjerne i god tid før kampen.

Den fulle og alltid oppdaterte lista av kommende stream-sendinger i alle turneringer på plattformen finner du på vår sendingsside.

Vi prøver også å etablere et fast, ukentlig samlingspunkt for leserne å kunne finne sendingene fra så mange av Good Game-ligaens deltakere og lag som mulig. Vi kommer til å følge opp med jevnlige oppdateringer om sendinger fra høsten i Good Game-ligaen, på kryss og tvers av divisjonene.

Overwatch og PUBG er planlagt å starte litt senere, i tråd med påmeldingen til de øvrige divisjonene i ligaen. Da vil det også komme mange sendinger fra den store bredden i alle ligaens avdelinger og spill, som vanlig, for alle som ønsker å følge spenningen.

Og for alle dere som er fans av norsk e-sport, vi vil alltid vite hvilke sendinger dere ser mest fram til. Send oss gjerne et tips, f.eks. til tips-mailen vår: tips@gamer.no.


— Overwatch 2
Alle divisjoner

Divisjonene i grenen vil ikke starte før neste måned, med oppstart søndag 1. september. Påmeldingen i Overwatch 2 er fremdeles åpen, så alle interesserte har sjansen til å bli med!

— PUBG
Alle divisjoner

Divisjonene i grenen vil ikke starte før neste måned, med oppstart mandag 14. oktober til onsdag 16. oktober. Påmeldingen i PUBG er fremdeles åpen, så alle interesserte har sjansen til å bli med!


Ferdige sendinger:

Torsdagens kamper

Uken avsluttes på torsdag, når både Rocket League-eliten og toppen av ligaens nye Valorant-gren går i storstilt kamp.

— Rocket League
1. divisjon

Sesongen i Rocket Leagues øverste divisjon blir også anderledes med kun 6 lag i toppdivisjonen, men dette løses ved å gi hvert lag to kamper mot hver motstander - en "bortekamp" og en "hjemmekamp".

  • UTSATT FRA RUNDE 1 — Horizon mot Nidaros
    — Torsdag 29. august – kl. 19:00
  • Senja mot Rotaryon Academy
    — Torsdag 29. august – kl. 20:00
  • 5Stars mot Horizon
    — Torsdag 29. august – kl. 20:00
  • MAJOR Veterans mot Nidaros
    — Torsdag 29. august – kl. 20:00

Resten av divisjonene i grenen vil ikke starte før neste måned, med oppstart torsdag 5. september. Påmeldingen i Rocket League er fremdeles åpen, så alle interesserte har sjansen til å bli med!

— Valorant
1. divisjon

Denne sesongen ser vi også inklusjonen av Valorant som en offisiell gren av ligaen, med innlemmelsen av Norwegian Valorant League.

Ligaen er en del av Riot's Valorant Beacon-system, og vil dermed gi spillerne en sjanse til å kvalifisere til Challengers North: Polaris, og potensielt klatre helt opp til verdensmesterskapet!

  • Rotaryon mot Dog Nation
    — Torsdag 22. august – kl. 20:00
  • Bitfix mot Buvik
    — Torsdag 22. august – kl. 20:00
  • Ascent mot 5STARS
    — Torsdag 22. august – kl. 20:00

Resten av divisjonene i grenen vil ikke starte før neste måned, med oppstart torsdag 5. september. Påmeldingen i Valorant er fremdeles åpen, så alle interesserte har sjansen til å bli med!

Mandagens kamper

— Counter-Strike 2
1. divisjon

Deretter følger sesongen i det nå vel-etablerte Counter-Strike 2, på mandager. Det er igjen mange nye ansikt i ligaens elitedivisjon, og vår kommentator for Good Game-ligaen, Leon «Landor» Karlsen, har nok en sesong med spennende spill foran seg denne høsten.

  • Foxed mot Vanir
    — Mandag 26. august – kl. 18:00
  • Gamle Venner mot Apeks Legends
    — Mandag 26. august – kl. 18:00
  • Nordix mot Static
    — Mandag 26. august – kl. 18:00

Resten av divisjonene i grenen vil ikke starte før neste måned, med oppstart tirsdag 3. september – torsdag 5. september. Påmeldingen i Counter-Strike er fremdeles åpen, så alle interesserte har sjansen til å bli med!

Søndagens kamper

— League of Legends
1. divisjon

Den første grenen i ligaen som åpnet sesongens spill er førstedivisjon av League of Legends, på søndagskveldene. Sesongen i øverste divisjon blir ser 8 lag i toppdivisjonen, ettersom flere lag har allerede rykket opp fra den norske eliten til internasjonalt nivå etter tidligere sesonger, og deltar nå i Riots NLC-system.

  • TAE mot Garden Gnoming
    Søndag 25. august, kl. 19:00
  • DMG mot Ascent
    — Søndag 25. august, kl. 17:00
  • Bitfix mot Mixlag fra Trondheim
    — Søndag 25. august, kl. 17:00

Resten av divisjonene i grenen vil ikke starte før neste måned, med oppstart tirsdag 3. september. Påmeldingen i League of Legends er fremdeles åpen, så alle interesserte har sjansen til å bli med!

Siste fra forsiden