PlayStation 5 Pro

Her er norsk pris på PlayStation 5 Pro

Sony

Planlegger du kjøp av PlayStation 5 Pro i Norge må du ut med hele 10 190 kroner. Prisen ble bekreftet denne uka, i forbindelse med at flere butikker åpnet for forhåndsbestilling i forkant av lansering 7. november.

Dette er altså prisen for konsollen uten diskdrev. Vil du ha med muligheten til å spille fysiske eksemplarer av spill må du i tillegg betale snaue 1500 kroner for en avtakbar diskstasjon.

Til sammenligning koster PlayStation 5 Slim – som akkurat nå er på tilbud i flere butikker – hakket under 5000 kroner i heldigital utgave. Under halvparten, altså. Slim-varianten med diskdrev koster 6000.

PlayStation 5 Pro.

PlayStation 5 Pro kommer med en 2TB SSD-lagringsenhet, en DualSense-kontroller og Astro's Playroom installert. Ellers har konsollen støtte for Wi-Fi 7, variabel bildeoppdatering (VRR) og 8K, men vi tror ikke vi kan forvente mange spill med så høy oppløsning i nærmeste fremtid.

Forhåndsbestilling av konsollens jubileumsvarianter er for øvrig også i gang. Den grå 30th Anniversary-modellen av PlayStation 5 Pro – som inkluderer to kontrollere og diverse stæsj – koster 14 290 kroner. For den matchende Slim-utgaven må du ut med 6490 kroner.

30-årsjubileumsproduktene slippes 21. november.

Les mer om PlayStation 5 Pro »

Siste fra forsiden