PlayStation Plus Game Catalog - september 2024

Her er neste pulje med spill for PlayStation Plus Extra og Premium

Devolver Digital

Sony har avslørt en ny ladning med spill som kommer til PlayStation Plus Game Catalog. Spillene slipper til 17. september, og blir tilgjengelige for alle som abonnerer på tjenestens Extra- eller Premium-nivå.

Rosinen i pølsa er denne gangen The Plucky Squire for PlayStation 5. Sony avslørte allerede for en måned siden at det sjarmerende eventyret skulle inkluderes i PlayStation Plus fra lanseringsdagen – altså førstkommende tirsdag.

Les vår sniktitt på The Plucky Squire »

Mer eventyr blir det i Under the Waves, som takler temaer som sorg og tap mens spillere utforsker en verden under havoverflaten. Det storartede Night in the Woods byr også på historiedrevet spilling, i en opplevelse vår anmelder satte stor pris på i 2017.

Nye spill for PlayStation Plus Extra- og Premium-abonnenter.
PlayStation

Ellers venter mer historie i Road 96, amerikansk fotball i Wild Card Football, overlevelsesgrøss i Chernobylite, bygging av romskip i Space Engineers og action i Ben 10. Måneden byr også på gjensyn med Far Cry 5, som kommer tilbake til PlayStation Plus-katalogen.

I tillegg venter et knippe spill kun for de som abonnerer på PlayStation Plus Premium. Månedens VR-tilbud er Pistol Whip for PlayStation VR2. PlayStation Portable-eventyret Secret Agent Clank gjør også inntog, sammen med Sky Gunner og Mister Mosquito.

LES OGSÅ: Her er spillene du får med PS Plus Essential i september »

Siste fra forsiden