Game Pass - juli 2024

Her er neste ladning med Game Pass-spill

Kepler Interactive

Forrige uke kunngjorde Microsoft en rekke endringer for Game Pass. Pris og abonnementstyper justeres, men foreløpig holder selskapet fast på løsningen med å slippe månedlige spill i to puljer.

Den første runden med spill for juli er unnagjort og tiden er inne for flere tilskudd. Ladning nummer to er allerede i gang, med plattformspillet Magical Delicacy og samarbeidseventyret Flock begge tilgjengelige for PC, konsoll og via nettskyen nå.

De som har Game Pass Ultimate kan også prøvespille EA Sports College Football 25 fra og med i dag. Abonnenter får 10 timer med spillet via EA Play.

Flock er tilgjengelig på Game Pass nå.
Annapurna Interactive

18. juli venter to rollespill med vidt forskjellig estetikk. Flintlock: The Siege of Dawn byr på hektiske kamper mot hevngjerrige guder, mens Dungeons of Hinterberg lokker med fargerike bruduljer i alpene. Begge spillene kan spilles på PC, Xbox Series X/S og Cloud.

Spillene kommer på løpende bånd, og 19. juli rundes Game Pass-måneden av med Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Her venter en kombinasjon av actionfylt sverdsvining og strategisk tårnforsvar, på PC, Xbox og via nettskyen.

Les vår anmeldelse av Kunitsu-Gami: Path of the Goddess »

31. juli markerer ellers siste sjanse til å spille tre Game Pass-titler som er på vei ut. Følgende spill tar avskjed med abonnementstjenesten denne måneden:

  • A Short Hike (PC, konsoll og Cloud)
  • Train Sim World 4 (PC, konsoll og Cloud)
  • Venba (PC, konsoll og Cloud)

LES OGSÅ: Varsler prisøkning og endringer for Xbox Game Pass »

Siste fra forsiden