EA Sports FC 25

Her er EA Sports FC 25

Det neste innslaget i fotballspillserien til EA er avslørt. EA Sports FC 25, som det heter, slippes 27. september for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Samtidig med kunngjøringen bekreftet utvikleren at Jude Bellingham tar over for Erling Haaland som stjerna på spillesken. Bellingham spiller til daglig i Real Madrid og var nylig sentral da England tapte EM.

Engelskmannen er også fremtredende i den første traileren for EA Sports FC 25. Videoen – som du ser øverst i artikkelen – viser diverse aspekter ved spillet, inkludert KI-teknologien FC IQ.

– Med EA Sports FC 25 styrker vi vår visjon for en fotballfremtid som setter fans først og omdefinerer hva som er mulig på banen med FC IQ, som bruker kunstig intelligens og data fra den virkelige verden for å modernisere spillertaktikk og passe perfekt til HyperMotionV og PlayStyles, sa EA Sports FC-topp Nick Wlodyka.

Rush-modusen byr på femmerfotball, der du kan sette sammen et eget lag via Ultimate Team.
EA

Ellers lokker spillet med fem-mot-fem-modusen Rush, som kan spilles med venner på nett eller via Manager Career. Karrieremodusen introduserer for øvrig muligheten til å styre kvinnelag. Dermed står menn og kvinner likt på tvers av alle moduser for første gang i serien.

LES OGSÅ: Rykter hevder at et FIFA 2K25 kommer i år »

Siste fra forsiden