GTA: San Andreas - VR

Har lagt VR-utgaven av Grand Theft Auto: San Andreas på hylla

Rockstar Games

TLDR

  • Meta har avbrutt planer om å bringe Grand Theft Auto: San Andreas til virtuell virkelighet.
  • Arbeidet med prosjektet, som ble annonsert i 2021, er utsatt på ubestemt tid mens utvikleren fokuserer på andre prosjekter.
  • Grand Theft Auto: San Andreas, utgitt i 2004, er høyt verdsatt og målet med VR-utgaven var å gi fans en ny måte å oppleve spillet på.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Meta har skrinlagt planer om å bringe Grand Theft Auto: San Andreas til virtuell virkelighet. Det bekrefter selskapet overfor IGN.

VR-utgaven av det 20 år gamle spillet ble opprinnelig kunngjort i 2021. Allerede den gang hadde teamet jobbet med prosjektet i flere år, men detaljene var likevel svært vage.

– Få et nytt perspektiv på Los Santos, San Fierro og Las Venturas idet du opplever – igjen eller for første gang – en av spillhistoriens mest ikoniske åpne verdener. Dette er et prosjekt vi har jobbet med i mange år, og vi gleder oss til å vise dere mer, skrev utvikleren den gang.

Nå er arbeidet imidlertid utsatt på ubestemt tid. Det for å fokusere på andre prosjekter, forklarte Meta i en YouTube-kommentar. Utsettelsen ble så bekreftet i en uttalelse til IGN.

Grand Theft Auto: San Andreas kom til verden i 2004, og regnes fortsatt som et av seriens beste innslag. I spillet styrer du CJ, en middels pøbel som stiger i gradene og tar over byen.

Vår egen Joachim Froholt klinket til med 10 av 10 poeng i sin anmeldelse av spillet.

LES OGSÅ: Meta legger ned utviklerstudioet bak Lone Echo og The Order: 1886 »

Siste fra forsiden