Hades II - The Olympic Update

Hades II har fått sin hittil største oppdatering

Hades II har fått sin hittil største oppdatering siden «early access»-lanseringen tidligere i år. Denne heter The Olympic Update, og lokker med haugevis av nyheter for actionspillet.

Blant annet har utvikler Supergiant introdusert et nytt område til spillet, med flere utfordringer for Melinoë å takle. Den olympiske oppdateringen utvider også våpenlageret med en ny greie kalt Xinth, the Black Coat.

Nye historiesekvenser har kommet til, samt flere figurer å bli kjent med på reisen. To nye kjæledyr er også på plass, som kan rekrutteres dersom man finner dem.

I tillegg skilter oppdateringen med en bråte balanseendringer, ytelsesforbedringer, visuelle justeringer og mer stemmeskuespill. Er du fan av spillets fortellerstemme, kan du for øvrig høre den fullstendige listen med endringer lest opp i en 26 minutter lang video nedenfor.

Hør Logan Cunningham lese opp absolutt alt som er nytt i The Olympic Update.

Vi lot oss begeistre av «early access»-begynnelsen for Hades II i mai. Undertegnede satte stor pris på kampsystemet, historien og det eklektiske figurgalleriet.

– Hades II er mer Hades, som er akkurat det jeg hadde ønsket meg. De som likte det forrige actioneventyret fra Supergiant Games vil uten tvil falle pladask for det som er studioets aller første oppfølgerspill.

En endelig lansering skal etter planen skje til neste år. Hades II kommer også mest sannsynlig til konsoller, men Supergiant har enda ikke avslørt hvilke.

LES OGSÅ: Valheim introduserer hekser og mer kokkelering i ny oppdatering »

Siste fra forsiden