The Witcher 4 - Geralt

Geralt-stemmeskuespiller avslører: – Er med i The Witcher 4

CD Projekt RED

TLDR

  • Doug Cockle, stemmen til Geralt of Rivia, har bekreftet at figuren er med i det kommende The Witcher 4.
  • Cockle har ennå ikke sett noen manus for spillet, men han er spent på å finne ut hvem historien primært vil fokusere på, siden det ikke vil være Geralt.
  • Utvikler CD Projekt RED har sagt at spillet markerer starten på en ny saga i The Witcher-universet, men har ennå ikke avslørt detaljer om spillets handling.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Doug Cockle – mannen som gir stemme til Geralt of Rivia – har bekreftet at den hvite ulven er med i The Witcher 4. Det kommende spillet vil imidlertid ikke fokusere på Geralt, og hvor delaktig han blir i eventyret er enda usikkert.

Cockle snakket kort om The Witcher 4 i en ny video fra YouTube-kanalen Fall Damage. Ifølge skuespilleren har han enda ikke sett noe manus for spillet – ikke at han ville ha avslørt noen viktige detaljer uansett.

– The Witcher 4 er kunngjort. Jeg kan ikke si noe om det. Det vi vet er at Geralt er med i spillet, vi vet bare ikke hvor mye han er med og spillet vil ikke ha fokus på Geralt, sa Cockle og fortsatte:

– Så det handler ikke om han denne gangen. Vi vet ikke hvem det handler om. Jeg gleder meg til å finne ut av det. Jeg har lyst til å vite det. Jeg har ikke sett noe manus enda og jeg ville ikke sagt noe om jeg hadde sett det. Det er det som er greia, så det kan hende at jeg lyver så det renner av meg. Men jeg gjør ikke det. Eller gjør jeg det?

CD Projekt RED kunngjorde planer om et nytt The Witcher, som enda ikke har fått en offisiell tittel, i 2022. Spillet skal markere starten på en ny saga i The Witcher-universet – der Geralt altså er med, bare ikke som protagonist – men detaljer om handlingen er enda ikke avslørt.

For et snaut år siden flyttet CD Projekt en haug med utviklere over på prosjektet, som går under arbeidstittelen Polaris. Prosjektet har vært utviklerens hovedfokus siden fjorårets lansering av Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077 får en oppfølger »

Siste fra forsiden