The Last of Us - sesong 2

Første kikk på ny sesong med The Last of Us-serien

Strømmetjenesten HBO Max rullet mandag ut en oversikt over serier som er på vei i løpet av det neste året. Listen inkluderer sesong to av The Last of Us, som ble presentert med en kort teaser-video.

The Last of Us-smakebiten begynner rundt ett minutt og 16 sekunder ut i videoen som du kan se øverst i artikkelen. Her får vi deler av en samtale mellom Joel, spilt av Pedro Pascal, og en hittil ikke navngitt figur spilt av Catherine O'Hara.

HBO pøser også på med en rekke glimt fra ulike deler av sesongen. Flere av disse bør virke kjent for de som har spilt The Last of Us Part II, inkludert dansing i Jackson, Ellies tatovering og Abby – spilt av Kaitlyn Dever – på flukt fra infiserte.

Teaseren viser også Isabela Merced som Dina og Jeffrey Wright som Isaac. Diego Luna vender også tilbake i rollen som Joels lillebror, Tommy.

HBO har ikke satt noen premieredato for sesong to, men har bekreftet at den kommer en gang i 2025. Serieskapere Craig Mazin og Neil Druckmann har bekreftet at hendelsene fra The Last of Us Part II vil strekke seg over flere TV-sesonger, men akkurat hvordan inndelingen blir er foreløpig uklart.

LES OGSÅ: Sesong to av The Last of Us blir kortere enn den første »

Siste fra forsiden