Football Manager 25

Football Manager 25 utsettes til neste år

En drøy uke etter at Sega gikk ut med dato.

Sega

Ti dager etter at Sega og utvikler Sports Interactive kunngjorde slippdato for Football Manager 25, er spillet plutselig utsatt. I stedet for 26. november, kommer det nå først en gang i mars neste år.

Via spillets nettsider innrømmer studioet at ting har gått veldig fort i svingene for å rekke den planlagte datoen. Det har skapt svært mye press for teamet, som kunne gått utover kvaliteten.

– Det var allerede vanskelig å nå målene våre, og som mange av dere helt riktig påpekte hadde vi for mye hastverk og sto i fare for å bomme på våre vanlige standarder. Dette har lagt enormt mye press på alle som jobber på tvers av studioet, som alle er lidenskapelig opptatt av å levere det beste spillet som overhodet mulig.

Videre takker Sega for støtten fra de som allerede har forhåndsbestilt Football Manager 25. Utgiveren har imidlertid forståelse for at noen kanskje vil avbestille på grunn av utsettelsen, og ber spillere ta kontakt med sine forhandlere dersom de ønsker refusjon.

Football Manager 25 skal angivelig levere det største teknologiske og visuelle fremskrittet for serien noensinne. Akkurat hvordan det vil se ut har utvikleren enda ikke vist frem, men en offisiell avduking av spilling kommer nå i slutten av januar.

– Vi er veldig klar over at dette vil komme som en enorm skuffelse for dere. Vi deler den skuffelsen og er ekstremt lei oss, skriver teamet.

Nøyaktige datoer for de ulike versjonene av FM25, for PC, konsoll og mobil, vil kunngjøres ved en senere anledning.

LES OGSÅ: Kojima har satt dato for Death Stranding 2 – han kan bare ikke avsløre den enda »

Siste fra forsiden