Football Manager 25

Football Manager 25 har fått slippdato

Det neste innslaget i Football Manager-serien har omsider fått dato. FM25 lanseres 26. november, for PC, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Spillet blir også tilgjengelig via Game Pass for PC og konsoll fra lanseringsdagen. Samme dag slippes også en mobilutgave for alle som har et aktivt Netflix-abonnement. Nintendo Switch-utgaven, kalt FM25 Touch, lanseres 3. desember.

Årets variant av fotballsimulatorserien lokker med det Sega beskriver som «seriens største tekniske og visuelle oppgradering». Det skjer i forbindelse med at utvikler Sports Interactive har hoppet over til spillmotoren Unity.

For første gang i Football Manager-serien er kvinnefotball på plass og Sega har skaffet lisensen til samtlige Premier League-klubber. Et overhalt brukergrensesnitt kommer også til og presentasjonen av kamper skal visstnok bli mer visuelt imponerende.

Den nyeste traileren for spillet – som du kan se øverst i artikkelen – viste riktignok ikke noe av hvordan det faktisk blir å spille FM25. I tiden frem mot lansering lover utviklerteamet dog å dele mye mer om spillopplevelsen. Det begynner med en kikk på kvinnefotballen neste uke, etterfulgt av egne presentasjoner for brukergrensesnitt, taktikk, mobil- og konsollutgaver og mer.

Les vår anmeldelse av EA Sports FC 25 »

Siste fra forsiden