Final Fantasy XVI - PC

Final Fantasy XVI til PC neste måned – demo ute nå

Et snaut år etter at planer om en PC-versjon for Final Fantasy XVI først ble kunngjort, har Square Enix omsider landet på en slippdato. Rollespillet blir tilgjengelig for PC den 17. september, via Steam og Epic Games Store.

Datoen ble bekreftet med en fersk trailer for opplevelsen. Denne avslørte også at spillet kommer i to utgaver – en Standard Edition og en Complete Edition. Sistnevnte inkluderer utvidelsene Echoes of the Fallen og The Rising Tide.

Videre rullet Square også ut en demo for Final Fantasy XVI på PC. Denne kan lastes ned nå, fra Steam eller Epic-butikken. Her får man prøve spillets åpningssekvens og deretter teste en demospesifikk variant spillopplevelsen kalt Eikonic Challenge.

Final Fantasy XVI nådde ikke helt opp for vår anmelder. Øystein Furevik mente at protagonist Clive var kjedelig og blottet for personlighet, men at spillet til slutt reddes av et spennende univers og en engasjerende historie.

– Det er lenge siden jeg har spilt et spill der jeg genuint lurte på hva som kom til å skje og hva som nettopp egentlig hadde skjedd. Det kombinert med noen av de mest overdådige og spinnville kampene et spill noensinne har bydd på, gjør Final Fantasy XVI verdt å få med seg.

LES OGSÅ: The Plucky Squire kommer også i september »

Siste fra forsiden