Fallout: London - lansering

Fallout: London er ute nå

Fallout: London skulle egentlig slippes i vår, men måtte utsettes som følge av trøbbel knyttet til nestegenerasjonsoppdateringen av Fallout 4. Nå har Team Folon omsider luket ut alle problemene, og den omfattende modifikasjonen er klar.

Lanseringen skjer via plattformen GOG.com, der alle som eier Fallout 4 – inkludert alle utvidelser eller GOTY-utgaven – på enten GOG eller Steam kan laste ned Fallout: London helt gratis. Riktignok krever det litt fikling fra spillernes side for å gjøre Steam-versjonen klar for spilling.

Kort forklart må Steam-spillere nedgradere Fallout 4 for å bli kvitt nestegenerasjonsoppdateringen. Dette er en lengre prosess, som du kan lese gjennom trinn for trinn på utviklerens nettsider.

Om du spiller via Epic Games er det foreløpig ikke mulig å oppleve Fallout: London. Teamet har tidligere sagt at det jobbet med en løsning, men enn så lenge er det ingen nyheter om hva som skjer på den fronten.

Fallout: London er i korte trekk et helt nytt spill, der man får oppleve postapokalypsen i Storbritannias hovedstad. Team Folon – som har jobbet med modifikasjonen i over fem år – lover en ny historie, nye fraksjoner, flere våpen og diverse tillegg til spillopplevelsen.

LES OGSÅ: Hinter om planene for neste sesong med TV-serien Fallout »

Siste fra forsiden