Fallout: London

En halv million plukket opp Fallout: London på 24 timer

Team Folon

Fallout: London er offisielt en av de mest populære lanseringene på GOG.com noensinne. Den omfattende modifikasjonen, som er gratis å laste ned, ble plukket opp hele 500.000 ganger i løpet av sine første 24 timer – en ny rekord for nettbutikken.

Kort forklart er Fallout: London et helt nytt spill, bygget i Fallout 4, der man får oppleve postapokalypsen i Storbritannias hovedstad. I en pressemelding beskriver GOG lanseringen som «en utrolig suksess».

– Lanseringen av Fallout: London ble raskt en utrolig suksess, og et klassisk eksempel på hvordan arbeid som er utført med lidenskap og kreativitet kan introdusere en haug med nye og spennende måter å oppleve et spill på.

GOG og utvikler Team Folon erkjenner likevel at lanseringen ikke var helt problemfri. Spillere har støtt på en haug med problemer, som i hovedsak skal ha vært knyttet til den knotete fremgangsmåten for å installere Fallout: London på Steam.

Etter to uker med tilbakemeldinger fra fans har utvikleren nå sluppet en oppdatering for modifikasjonen. Denne tar tak i en rekke problemer knyttet til oppdrag, datastyrte figurer, manglende stemmeskuespill og mye annet.

I et intervju med BBC (via PCGamesN) har Team Folon-sjef Dean Carter også uttrykt et ønske om å danne et nytt studio. Teamet jobbet i over fem år med Fallout: London, og håpet er nå å utvikle nye spill som faktisk kan tjene penger.

– Selv om jeg elsker det faktum at dette er et gratisprosjekt – vi kan tilby denne greia gratis for alle spillere – så er ikke gratis noe vi kan betale regningene våre med, sa Carter.

LES OGSÅ: Det neste spillet fra WolfEye blander Dishonored med Fallout »

Siste fra forsiden