Elden Ring - Shadow of the Erdtree

Elden Ring-utvidelsen har allerede solgt fem millioner

Bandai Namco

Elden Ring-utvidelsen Shadow of the Erdtree solgte fem millioner eksemplarer i løpet av den første uka. Det bekreftet FromSoftware og utgiver Bandai Namco torsdag.

Elden Ring nådde 25 millioner spillere for to uker siden. Med andre ord har rundt 20 prosent av alle som eier hovedspillet gått til innkjøp av utvidelsen, som fikk full pott av vår anmelder.

– Være det med sine enorme nye områder, utfordringer knyttet til å nå dem, varierte nye arsenal av våpen og antrekk, de mange nye figurene, eller sjefskampene som er noen av de vanskeligste jeg har opplevd, går Shadow of the Erdtree inn i historien som den beste utvidelsen FromSoftware noen gang har skapt, skrev Andreas Bjørnbekk.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Spillere har vært litt mer delt i sin oppfatning av Shadow of the Erdtree. På Steam er en tredjedel av brukeranmeldelsene negative, der flere melder om for høy vanskelighetsgrad eller problemer med PC-versjonens ytelse.

FromSoft har allerede tatt takk i begge disse punktene, med en oppdatering som kom tidligere denne uka. Denne gjorde både opplevelsen litt mer overkommelig og tok sikte på å bedre problemer knyttet til ustabil bildefrekvens.

LES OGSÅ: Fortnite gjør stor suksess med ny modus »

Siste fra forsiden