Horizon Zero Dawn

Doblet Horizon Zero Dawn-prisen etter kunngjøringen av spillets nyversjon

Sony Interactive Entertainment

Natt til onsdag dro Sony omsider sløret av Horizon Zero Dawn Remastered – en oppusset variant av det syv år gamle actionspillet.

Samtidig kunngjorde PlayStation-makeren at de som allerede eier spillet får oppgradere til nyversjonen for rundt hundrelappen. Med litt hoderegning ble det raskt klart at det var langt billigere for nye spillere å plukke opp PlayStation 4-utgaven og så oppgradere enn å kjøpe oppussingen.

Det innså tilsynelatende Sony også, for nå har prisen skutt i været.

Etter å ha kostet 219 kroner i rundt to år, ifølge PSPrices, har Horizon Zero Dawn Complete Edition doblet i pris hos PlayStation-butikken. Spillere må nå ut med 449 om de vil sikre seg Aloys første eventyr, og deretter betale for oppgraderingen om man ønsker det.

Basert på den planlagte prislappen på 49,99 dollar for nyversjonen, må man antakelig ut med akkurat det samme om man oppgraderer eller kjøper nyversjonen.

Oppgraderingsmuligheten kommer for øvrig også til PC, via både Steam og Epic. PC-versjonen av Horizon Zero Dawn Complete Edition koster også 449 kroner, men der har prisen holdt seg stabil siden i fjor sommer.

LES OGSÅ: Over 10 000 kroner for PlayStation 5 Pro »

Siste fra forsiden