Diablo IV: Vessel of Hatred

Diablo IV: Vessel of Hatred rammet av lanseringstrøbbel – ute nå

Blizzard

Oppdatering 06:18: Diablo IV: Vessel of Hatred er nå tilgjengelig på samtlige plattformer.

Oppdatering 06:00: PC-spillere på Battle.net kan nå laste ned den nye oppdateringen på 23,9 GB. Det gjelder også for de som allerede fullførte forhåndsnedlasting av Vessel of Hatred tidligere.

Blizzard er i ferd med å teste at alt funker som det skal før dørene åpnes og man faktisk kan spille.

Oppdatering 03:30: Blizzard skriver på sine nettsider at det vil ta ytterligere to timer å få utvidelsen klar. Altså får spillere tidligst hoppe inn i Vessel of Hatred fra rundt 05:30 norsk tid.

Videre skriver community-sjef Adam Fletcher at de som spiller via Battle.net vil bli nødt til å laste ned enda en stor oppdatering før de kan spille.

Opprinnelig sak følger.

En drøy time før Diablo IV: Vessel of Hatred skulle sparkes i gang, har Blizzard sett seg nødt til å utsette lanseringen.

Twitter skriver Adam Fletcher – community-sjef for Blizzard – at det dreier seg om «et lite problem» og «en liten utsettelse». Han skriver videre at han håper det maks vil ta et par timer å få ryddet opp, men kan ikke garantere noe.

– Lanseringen ligger an til å trenge en liten utsettelse på grunn av et teknisk problem fra vår side. Vi forventer fortsatt at Vessel of Hatred vil lanseres i kveld (amerikansk tid, journ.anm) men vi trenger litt ekstra tid for å sørge for at alle spillere kommer i gang akkurat samtidig på tvers av alle plattformer, utdyper Fletcher på Blizzards nettsider.

– Vi beklager at nyheten om endringen av tid kommer så sent, men dette er et viktig steg vi trenger å ta for å sørge for at alle spillere kan starte sin reise gjennom Nahantu sammen.

Vår anmelder lot seg begeistre av de mange nyvinningene i Vessel of Hatred. Blant annet skrøt han av den nye klassen Spiritborn, samt nye aktiviteter som Kurast Undercity og Dark Citadel.

Vi oppdaterer saken.

Siste fra forsiden