PlayStation Plus - august 2024

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i august

Warner Bros. Games

Den første tirsdagen i en ny måned er rundt hjørnet, og med det har Sony avduket spillene som ankommer PlayStation Plus i august.

Denne måneden venter Lego Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy's Security Breach og Ender Lilies: Quietus of the Knights. Abonnenter på enten Premium-, Deluxe- eller Essential-nivå kan hente ut alle tre fra og med 6. august til 3. september.

Lego Star Wars the Skywalker Saga (PlayStation 4, PlayStation 5)

Lego Star Wars The Skywalker Saga.
Warner Bros. Games

Samtlige ni Star Wars-filmer samles i én klossete pakke i Legos The Skywalker Saga. Spillet fra 2022 bygger videre på Lego-spillenes kjente humor og plattformsekvenser, men nådde ikke helt opp for vår anmelder.

– The Skywalker Saga føles rett og slett som et spill som tar både det beste og verste fra de to siste tiårene med spillutvikling. Det beste i form av sjarmerende Lego-spilling, et forbedret kampsystem og visuelle oppgraderinger, og det verste fra kjedelige åpen verden-områder og visse mekanismer og sekvenser som for lengst har gått ut på dato, konkluderte Andreas Bjørnbekk.

Five Nights at Freddy's Security Breach (PlayStation 4, PlayStation 5)

Five Nights at Freddy's Security Breach.
ScottGames

Det niende hovedspillet – og ellevte spillet totalt – i Five Nights at Freddy's-serien kom opprinnelig ut i 2021.

Som vanlig er det snakk om grøss og sniking, der spillere må overleve en marerittnatt i Freddy Fazbear's Mega Pizzaplex.

Ender Lilies: Quietus of the Knights (PlayStation 4)

Ender Lilies: Quietus of the Knights.
Binary Haze Interactive

Det todimensjonale actionrollespillet Ender Lilies: Quietus of the Knights ble også sluppet i 2021. Her følger man protagonisten Lily, som ved hjelp av gode ånder skal ta seg gjennom en verden full av monstre.

En oppfølger kalt Ender Magnolia: Bloom in the Mist er for øvrig også underveis. Denne er tilgjengelig via «early access» på Steam, med planlagt lansering på blant annet PlayStation 4 og PlayStation 5 senere.

LES OGSÅ: Visions of Mana har en demo ute nå »

Siste fra forsiden