Star Wars Jedi

Det neste Star Wars Jedi-spillet blir det siste i serien

EA

TLDR

  • EA har kunngjort at Respawn Entertainment jobber med det tredje og siste spillet i Star Wars Jedi-serien.
  • Selskapet har tidligere avslørt at et nytt innslag er på vei, men dette var første bekreftelse på at serien rundes av med spill nummer tre.
  • Så langt er hverken lanseringsplaner eller offisiell tittel på det kommende spillet bekreftet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Under EAs nyeste presentasjon for investorer, delte underholdningssjef Laura Miele nytt om det neste Star Wars Jedi-spillet. Hun kunne fortelle at Respawn Entertainment jobber med det tredje innslaget i serien, som også blir det siste.

– Over 40 millioner Star Wars-fans har blitt kjent med Cal Kestis og hans reise for å bli en kraftig Jedi. Respawn jobber hardt for å levere det siste kapittelet i denne spennende historien til spillere, sa Miele (via Eurogamer).

At en oppfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order og Star Wars Jedi: Survivor var på vei er ingen overraskelse. Da EA skrotet Respawns planlagte Star Wars-skytespill tidligere i år, forsikret selskapet om at Jedi-serien fikk leve videre.

Stig Asmussen, som ledet arbeidet med de to første spillene, har også tidligere sagt at ønsket seg en trilogi. Dette var imidlertid første gang vi fikk offisiell bekreftelse på at det neste spillet – som enda ikke har fått navn – runder av historien om Cal.

Lanseringsplaner ble ikke avslørt.

Asmussen valgte for øvrig å forlate Respawn i fjor, fem måneder etter lanseringen av Star Wars Jedi: Survivor. Han har siden opprettet et nytt studio, kalt Giant Skull, som jobber med et hittil uannonsert actioneventyr.

Les vår anmeldelse av Star Wars jedi: Fallen Order »
Les vår anmeldelse av Star Wars Jedi: Survivor »

Siste fra forsiden