WolfEye Studios

Det neste spillet fra WolfEye blander Dishonored med Fallout

Bilde WolfEye Studios

WolfEye Studios-sjef og tidligere Arkane-sjef Raphael Colantonio lovet nylig å slippe detaljer om sitt neste prosjekt. Avsløringen kom torsdag, da utvikleren bekreftet at det er snakk om et actionrollespill satt i en science-fiction-verden, med førstepersons synsvinkel.

I en uttalelse til Eurogamer fortalte Colantonio og WolfEye-medgrunnlegger Julien Roby at spillet er en slags kombinasjon av Dishonored og Fallout.

– Det er der vi ønsker å være. Om det er en slags sammenheng mellom Fallout og Dishonored vil jeg si at Prey er et sted i midten fordi det allerede har flere rollespillelementer enn Dishonored. Dette nye spillet er litt nærmere Fallout, i hvert fall med tanke på rollespillelementene.

Det nye spillet fra WolfEye Studios.
Bilde WolfEye Studios

Ifølge Colantonio kan spillere forvente haugevis av ting å gjøre og stor frihet rundt hvordan de ønsker å utføre oppgaver. For eksempel kan man storme inn med våpnene hevet, eller prøve å snakke seg ut av vanskelige situasjoner.

Arbeidet har bare akkurat kommet i gang for fullt, og et navn på spillet er enda ikke spikret. WolfEye håper å få med seg tilbakemeldinger fra fans, og interesserte spillere kan registrere seg for en alfatest som vil avholdes en gang til neste år.

Lanseringsdato og plattform er enda ikke bekreftet.

LES OGSÅ: God of War-studioet jobber med noe helt nytt »

Siste fra forsiden