Super Mario Bros. Filmen 2

Den neste Mario-filmen lokker med et større univers og flere kjente fjes

Universal Pictures

TLDR

  • Den neste Super Mario-filmen, som har premiere 6. april i 2026, vil etter sigende grave dypere inn i kildematerialet og utvide universet.
  • Keegan-Michael Key, stemmen til Toad, indikerer at det kan komme flere kjente figurer og helt nye omgivelser i den kommende filmen.
  • Key lokker blant annet med gamle favoritter og noen figurer som kanskje bare vil være kjent for virkelig ivrige Mario-fans.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det er enda halvannet år igjen til den neste Super Mario-filmen kommer på kino. Takket være Toad-stemmeskuespiller Keegan-Michael Key har vi imidlertid allerede fått de første hintene om hva fans kan forvente.

I et intervju med Men's Journal, fortalte Key at oppfølgerfilmen graver enda dypere i kildematerialet. Han hinter blant annet om flere kjente figurer og mange nye omgivelser.

– De har virkelig utvidet universet som disse figurene bor i, og vi kommer til å møte noen nye folk. Vi kommer til å møte noen nye folk som er gamle favoritter og noen som jeg tror er mer obskure referanser, men slik historien ser ut til å gå nå kommer de figurene til å bli veldig spennende, sa Key.

Hvilke figurer og områder det er snakk om, forklarte skuespilleren ikke. Nintendo og Illumination har riktignok enda mye å ta av fra Mario-universet, og blant figurene som ikke kom med i den første filmen var Birdo, Toadette og prinsesse Daisy.

Super Mario Bros. Filmen ble en braksuksess, og satte blant annet rekorder for største animasjonslansering og største film basert på et spill. Vår anmelder beskrev filmen som «enkel og kortvarig moro», som med fordel kunne hatt en dypere historie.

Den neste Mario-filmen har premiere 6. april i 2026.

LES OGSÅ: Nintendo skal også lage Zelda-film »

Siste fra forsiden