Delta Force - åpen beta

Delta Force holder åpen PC-test i desember

Timi Studio Group

Call of Duty- og Battlefield-konkurrent Delta Force – tidligere kjent som Delta Force: Hawk Ops – sparker i gang en åpen betatest den 5. desember.

I første omgang er det kun PC-spillere som får slippe til. De på konsoll og mobil må vente til tidlig neste år før de også kan ta del i skuddvekslingene.

Det nyeste Delta Force-spillet har allerede vært gjennom flere runder med testing. For denne gangen lover teamet enda mer innhold, inkludert nye kart, moduser, figurer, kjøretøy og våpen.

De som har prøvd spillet før kan også forvente forbedret ytelse, justeringer til spillets gang og bedre systemer for å bekjempe juks, melder utviklerteamet.

Nytt innhold i den åpne testen.
Timi Studio Group

Global Open Beta, som testen heter, erstatter den opprinnelige planen om «early access». Heretter blir det ingen flere nullstillinger av spilleres fremdrift, heter det i kunngjøringen.

Fullversjonen av Delta Force vil også inkludere en enspillerkampanje, for de som åpner lommeboka. Denne blir en oppussing av det opprinnelige Delta Force: Black Hawk Down fra 2003. En dato for fullversjonen og kampanjen er enda ikke satt.

LES OGSÅ: Her er de første detaljene om det neste Battlefield-spillet »

Siste fra forsiden