Deadlock - Valve

Deadlock er enda ikke offisielt avduket, men har allerede tusenvis av spillere

GabeFollower

Tidligere i år kom de første detaljene om Deadlock, et nytt skytespill fra Valve. Spillet er enda ikke avduket fra offisielt hold, men flere tusen spillere har allerede vært inne og testet det.

Ifølge SteamDB nådde Deadlock en topp på 18 254 samtidige spillere på mandag. Kurven går stadig opp for hver dag, og de som slipper til kan invitere vennene sine til å være med på «Playtest»-stadiet.

Basert på uttalelser fra de som har prøvd spillet er det snakk om et tredjepersons skytespill med MOBA-elementer. En slags blanding av Valorant og Dota, angivelig.

To lag på fem spillere konkurrerer i fire forskjellige baner – eller «lanes». Her skal datastyrte «creeps» geleides stadig nærmere motstanderlagets base, med større sjefsfiender som må beseires på veien.

Spillere kan velge mellom flere forskjellige figurer, som alle har ulike evner og angrep. Disse oppgraderes underveis, og man kan også kjøpe nye egenskaper for figuren sin.

Selv om spillerne strømmer til har Valve altså enda ikke bekreftet at spillet faktisk eksisterer. Hvilke planer utvikleren har for lansering er dermed også uklart.

LES OGSÅ: Ting tyder på at Valve jobber med et nytt Half-Life »

Siste fra forsiden