Xbox Series X/S - nye varianter

De nye Xbox-konsollene har fått norsk dato og pris

Xbox

Tidligere i sommer avslørte Microsoft nye konsollvarianter av de eksisterende Xbox Series X og Xbox Series S. De tre nye modellene har nå fått slippdato og pris.

Via sine nettsider melder Xbox at både de to nye Series X-variantene og den nye Series S-utgaven kommer 15. oktober her til lands. Norske priser blir som følger:

  • Xbox Series X - 2 TB Galaxy Black Special Edition:
    - 7 999 kroner
  • Xbox Series X - 1 TB digital utgave (hvit):
    - 6 099 kroner
  • Xbox Series S - 1 TB (hvit):
    - 4 399 kroner

Av de tre er det kun 2 TB-utgaven av Xbox Series X som kommer med diskdrev. De to andre er heldigitale konsoller – altså uten diskdrev. Ellers er det

I andre Xbox-nyheter kunngjorde Microsoft denne uka at det tidligere konsolleksklusive spillet Indiana Jones and the Great Circle nå også kommer til PlayStation 5. PC og Xbox Series X/S er riktignok fortsatt først ut, med lansering 9. desember i år, før PlayStation-gjengen slipper til en gang utpå våren.

Valget om å slippe egenutviklede spill til flere plattformer enn bare Xbox er del av en ny strategi som Xbox la frem tidligere i år. Den gang sa toppsjef Phil Spencer riktignok at Indiana Jones-eventyret ikke skulle til PlayStation, men der har teamet altså endret planene.

LES OGSÅ: Starfield har endelig fått seg bil »

Siste fra forsiden