Concord

Concord frir til spillerne med løfte om battle pass-fri opplevelse

PlayStation Publishing

Concord, den neste «live service»-satsingen fra Sony, gjennomførte nylig to betatester i forkant av lansering neste måned. Utvikler Firewalk rundet av testperioden med å dele noen av sine fremtidsplaner for spillet.

I en lengre tråd på X avslørte teamet blant annet at Concord ikke vil ha noe sesongpass, i motsetning til hva mange lignende spill opererer med. I stedet vil spillere låse opp nytt innhold gjennom spilling.

– Vi ønsket å konsentrere oss om å gjøre Concord til en givende og robust opplevelse fra dag én, der bare det å spille, gå opp i erfaringsnivå med både konto og figurer og å fullføre oppgaver gir belønninger som faktisk betyr noe.

Concord har så langt slitt med å tiltrekke seg de helt store spillertallene. I sosiale medier peker mange på det at spillet koster penger, mens lignende opplevelser som Overwatch 2 er gratis å spille, som en av grunnene til at de ikke har kastet seg på. Hvorvidt Firewalk kan overbevise fans med gratis tilleggsinnhold gjenstår å se.

Utvikleren har også lovet å introdusere en haug med nytt innhold etter lansering. Blant annet er flere figurer, kart og moduser på vei og teamet har også lovet å slippe nye historieelementer hver eneste uke.

LES OGSÅ: Concord er et overraskende godt skytespill »

Siste fra forsiden